onderhoud

waar moet u aan denken?

Om zeker te weten dat u zo lang mogelijk kunt genieten van onze kwaliteitsproducten zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden. U heeft zelf invloed op de levensduur van uw parasol systeem. Het is daarom belangrijk uw systeem goed te onderhouden of het onderhoud door ons te laten uitvoeren. 

We sommen ze hier in het kort voor u op en verwijzen u voor alle extra benodigde informatie naar de Glatz website.

Het onderhoud

Tips voor het bevestigen van uw parasol
Uit ervaring weten we dat parasols die ingeklapt zijn meer slijten dan parasols die uitgeklapt zijn. Uw parasol moet correct worden vastgezet om schade door het gebruik van clips of slijtage door het wapperen van het doek in de wind te voorkomen. Verwijder na het sluiten van de parasol alle stukken stof tussen de steunen van het systeem. Zet het doek vast met de bijgeleverde riemen om beschadiging te voorkomen.

De mogelijkheid tot doekreiniging
VN-PLU biedt zijn klanten de mogelijkheid tot het reinigen van de parasoldoeken.

Onderhoud van roestvrij staal en aluminium
Het gebruikte aluminium is van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsvriendelijk materiaal. Vuil moet met een vochtige doek worden weggeveegd en vervolgens met een zachte doek worden afgedroogd.

Het gebruikte roestvrij staal is vervaardigd in de materiaalkwaliteit 1.4301 / 304, de industriële standaard voor artikelen voor buiten. Omdat hoogwaardig roestvrij staal voortdurend wordt blootgesteld aan weersinvloeden, moet het regelmatig worden onderhouden om zijn oorspronkelijke uiterlijk te behouden.

Naar de officiële Glatz website

Hoe kunnen wij u helpen?

Selecteer een van de volgende opties

Behoefte aan meer informatie of vrijblijvend advies? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (meestal binnen 24 uur).

Storingsnummer: +31 (0)6 380 117 80
Het storingsnummer is alleen bereikbaar via WhatsApp.
Wij streven ernaar om de eerstvolgende werkdag een reactie te geven.