U de vraag,
Glatz het antwoord

De naam Glatz staat al sinds 1895 voor kwaliteit

Bekijk ook onze andere oplossingen

Naast ons eigen parasol systeem bieden wij u twee andere functionele systemen aan.

Café Au Lä

In hoogte verstelbaar terrasscherm

De terrasschermen van Cafe au Lä zorgen altijd voor de gewenste uitstraling en beleving, zonder daarbij het uitzicht te belemmeren. De schermen zijn bij veranderende weersomstandigheden eenvoudig te verstellen.

VN-Plu

Parasolsystemen

Het parasol systeem van VN-Plu stelt horeca ondernemers al meer dan 30 jaar in staat hun terras optimaal te benutten. Een degelijk parasol systeem is zoveel meer dan zonwering en die gedachte staat altijd centraal bij VN-Plu.

Een stukje Zwitserse geschiedenis

De naam Glatz staat al sinds 1895 voor kwaliteit. Begonnen als paraplu fabrikant en winkel, en langzaam uitgegroeid tot een grote naam in de wereldwijde parasol industrie. Vandaag de dag staat de naam Glatz gelijk aan hoogwaardige producten waar zowel particulieren als bedrijven langdurig van kunnen genieten.

 

Door de jaren heen wordt het bedrijf doorgegeven van generatie op generatie. Elke nieuwe generatie breidt het bedrijf uit en verkennen zij nieuwe markten, binnen en buiten de Zwitserse landsgrenzen. Bent u benieuwd naar de volledige geschiedenis van Glatz? Lees er hier alles over.

 

De Glatz geschiedenis